fbpx

Recreation and Facilities

Piscina exterioara

Piscina exterioara a Hotelului Star este o oaza de relaxare, intr-un splendid decor natural, departe de tumultul orasului.

Accesul la piscina este gratuit pentru clientii hotelului, iar la cerere se pot organiza evenimente in aer liber, in jurul piscinei.

Acesul la piscina se face pe baza rezervarii, la numarul de telefon 0248 270 352.

Luni – Duminica  08.00 – 22.00

 

Terenuri de tenis

Pentru cei care iubesc tenisul, STAR Arena Bascov pune la dispozitie 6 terenuri de tenis, din care 4 terenuri exterioare dotate cu nocturna si doua acoperite (cu incalzire centrala). Exista si posibilitatea de a urma cursuri de initiere prin Asociatia Tenis Club AS.

Clubul AS are peste 2500 de copii la initiere, aproape 200 de sportivi promovati in sportul de performanta, peste 60 de turnee castigate, medalii la competitii interne si internationale, campioni nationali de simplu, dublu si pe echipe. Deasemenea poate organiza turnee la standard European.

Ne dorim ca Tenis Club AS sa devina, in cel mai scurt timp, dincolo de cea mai buna scoala de tenis, un club al elitei sportive, iar Star Arena Bascov sa devina primul centru national si international de pregatire si performanta in tenis.

 

Terasa rustica

Terasa are privilegiul de a se situa pe malul lacului Bascov, intr-o zona linistita, beneficiind de o priveliste superba. Aici, puteti  admira peisajul si savura preparatele noastre speciale.

Fiind foarte incapatoare, pe terasa se pot  organiza petreceri pentru un numar de peste 100 de persoane.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline